Winnaar Vredesposter is bekend

Lochem – Vrijdag 5 oktober heeft de Lochemse burgemeester Sebastiaan van ’t Erve de winnaar van de Vredesposter bekend gemaakt. In de afgelopen weken hebben op 4 scholen bijna 100 kinderen een poster getekend met als thema “Aardig zijn helpt”. Deze tekenwedstrijd werd georganiseerd door de Lions Club Lochem en omstreken.

Op iedere school waren 3 tekeningen geselecteerd die de afgelopen week tentoon waren gesteld in het gemeentehuis van Lochem. en vrijdagmiddag was het zover. De burgemeester kon de winnaar bekend maken, nadat een jury van deskundigen, onder leiding van de burgemeesters, hun keuze hadden gemaakt.

En de winnaar is Laura Nijenhuis van de Mr. G. Propschool. Zij mag, samen met Yael Hilhorst van CBD de Rank door naar de regionale wedstrijd. Een speciale prijs was er voor Martijn van ’t Hul van de Bartimeus school. Ondanks zijn visuele handicap, maakte hij een fraaie tekening.