Maike Woestenenk regiokampioen M-springen cat. C.

Laren – Zaterdag 4 augustus waren de regiokampioenschappen Gelderland/Flevoland voor pony’s in Steenderen. De St. Steffenrijders uit Laren hadden hier 2 prijswinnaars.

Als eerste is Maike Woestenenk met de hengst Dimmans Electron in het M springen cat. C kampioen geworden.
Ze mochten als laatste in de barrage starten en Maike reed daar een gewaagde barrage, waarbij ze foutloos bleven en een mooie tijd neer wisten te zetten. Hiermee werd de eerste plaats veroverd. Maike mag met dit prachtige resultaat door naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo op 25 augustus.
Later op de dag was het de beurt aan Sanne Vermeulen om haar prijs op te halen in het B springen cat. A/B. Met Athina behaalde ze een hele mooie tweede plaats waarbij ze zich reservekampioen regio Gelderland/Flevoland mogen noemen.