Zwemvereniging de Berkelduikers Lochem zwemmen voor Alpe d’Huzes

Zwemmen voor Alpe dHuzes

Lochem – Zaterdagavond 7 april hebben ruim zestig zwemmers, trainers en vrijwilligers van de Berkelduikers een drie-uur durende estafette gezwommen. Het idee van deze actie kwam tot stand omdat er vorig jaar bij een jonge zwemster de ziekte van Hodgkin werd geconstateerd. Gelukkig gaat het nu heel goed met haar, en gaat zij, samen met haar familie, meedoen aan de Alpe d’ HuZes. ( https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/mirteenfemke) Om haar te helpen om met een mooi geldbedrag aan de start te kunnen verschijnen, is deze actie op touw gezet met medewerking van zwembad de Beemd.

Het was een zeer gezellige en geslaagde actie waarbij iedereen super fanatiek was, en zijn best deed om met het team ook een mooie afstand neer te zetten. Met elkaar is er ruim 80.000 meter gezwommen. De laatste 50 meter werd er door alle deelnemers tegelijk gezwommen, om een mooie avond gezamenlijk af te sluiten!.

Ook dat mooie geldbedrag hebben we dan ook door de inzet van iedereen kunnen realiseren. Aan het eind van de estafette stond de teller op €3070,65 in contanten, en komen er nu nog bedragen via internet binnen waardoor we uit gaan komen op een bedrag van rond de €4000,-.