Zeer succesvolle selectiewedstrijden D.O.S. – turnsters uit Barchem

Barchem – Tijdens de 2e voorronde(s) in de 6e divisie op zaterdag 24 maart j.l. in Steenderen hebben de meisjes van de D.O.S. – selectie geweldig gepresteerd en maar liefst 6 medailles gewonnen!

In de 1e wedstrijd van de dag werd door de meisjes Instap en Pupil 1 geturnd. In beide leeftijdscategorieën deden 4 D.O.S. – turnsters mee en werden ereplaatsen behaald: zo werd Sara van Aalderen 2e bij Instap, Lynn Dieks en Ruth Warnshuis werden 2e en 3e bij Pupil 1. De andere D.O.S. – turnsters in deze wedstrijdronde waren Jade Zweers, Iris Postma en Lika Dinkelman, die bij Instap op respectievelijk de 7e, 8e en 12e plaats eindigden en Ymre Sleumer en Sophie Milius eindigden net naast het podium op respectievelijk de 4e en 6e plaats.

In de 2e wedstrijdronde waren Richelle Haitink bij Pupil 2 en Esmee Sleumer en Suzanne Lemmers in de categorie Jeugd 1 aan de beurt. Richelle turnde een geweldige wedstrijd en zag dit beloond met een gouden medaille! Ook Esmee turnde een prima wedstrijd en won haar eerste turnmedaille. Zij kreeg een zilveren medaille omgehangen. Suzanne eindigde ook hoger dan ooit en werd 5e, een prachtige prestatie!

In de laatste wedstrijdronde turnde Bo Oplaat in de categorie Pré – instap D3. In het grote deelnemersveld van 28 turnsters in deze categorie eindigde Bo op de 3e plaats en ging dus ook met een medaille naar huis.

Over 2 weken worden de 3e voorronde(s) in de 6e divisie geturnd en wordt bekend wie zich voor de finale van de Regio Gelderland – Oost hebben geplaatst.