Rode taarten voor ijsbaan de ‘Vetweide’ en de kledingbank

Foto: Arjen Dieperink

Lochem – Er kon vrijdag 2 maart weer geschaatst worden in Almen. Dankzij de inzet van vrijwilligers en een beetje hulp van moeder natuur, is het dit jaar gelukt om de schaatsbaan te openen en kon er door jong en oud naar hartenlust geschaatst worden! De PvdA ging langs met een rode taart, voor bij de warme chocolademelk, om de vrijwilligers van ijsbaan de “Vetweide” te bedanken.

Daarnaast ging PvdA dit weekend nog naar een ander initiatief dat erg gewaardeerd wordt. Huisvesting, eten en kleding zijn belangrijke levensbehoeftes voor ieder mens. De kledingbank is er voor mensen met financiële moeilijkheden die kleding nodig hebben, want iedereen wil graag goed gekleed over straat gaan. De kledingbank is gevestigd in het “Stadshuus” en draait volledig op vrijwilligers. Wilt u de kledingbank een handje helpen, u kunt op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur kleding inleveren in het “Stadshuus” in Lochem.

Daarom dit weekend twee rode taarten van de PvdA, om de inzet van de vrijwilligers te waarderen. Dat maakt de gemeente zo mooi, unieke initiatieven door vrijwilligers om anderen iets te brengen.