Campagnebus D66 in Lochem

Lochem – D66 trekt tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart het land door met een bustour. Maandag 5 maart komt de campagnebus van D66 in Lochem. De Tweede Kamerleden Kees Verhoeven, Maarten Groothuizen en Rob Jetten bezoeken het Sociaal Cultureel Centrum en Lochem Energie. De bus komt om 13.30 uur aan op de markt bij het Stadshuus.

D66 is de komende weken in het hele land. De bus stopt op meer dan honderd plaatsen voor flyeracties, werkbezoeken en andere campagneactiviteiten om mensen in het hele land kennis te laten maken met D66.

Kiezers naar de stembus
Lijstrekker D66 Lochem Hamp Harmsen is enthousiast over de tour: ”Kamerleden en Europarlementariërs helpen ons als lokale D66-afdelingen om zoveel mogelijk kiezers naar de stembus te krijgen. Goed voor elkaar dus!”.