Jubilarissenconcert Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren

Geesteren – Op vrijdagavond 2 maart a.s. kunt u gaan genieten van een feestelijk jubilarissenconcert van Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.

Het harmonieorkest speelt tijdens dit concert de favoriete werken van een viertal jubilarissen, te weten Reinier Timmerije, Gerrit Klein Kranenbarg, Jeroen Rensink en Jesper Hiddink.

Gerrit Klein Kranenbarg is al 50 jaar lid van Amicitia, maar in totaal ook al 56 jaar muzikant. Reinier Timmerije is maar liefst 60 jaar muzikaal actief geweest, waarvan de laatste 48 jaar bij Amicitia. Jeroen Rensink en Jesper Hiddink zijn beiden 25 jaar geleden gestart bij Amicitia.

Deze vier jubilarissen hebben het programma van de avond vastgesteld. Zij hebben een keus gemaakt uit de talrijke muziekwerken die zij in hun lange carrière bij het orkest hebben gespeeld. Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma met bekende oude en nieuwe werken. Een feest van herkenning!

Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op vrijdagavond 2 maart bij Café Baan in Geesteren! Gratis entree.