Kandidatenlijsten gemeenteraadsverkiezingen gemeente Lochem officieel vastgesteld

Lochem – Het centraal stembureau van de gemeente Lochem heeft de geldigheid en de nummering van de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen beoordeeld en gewijzigd vastgesteld. Dit gebeurde vanmiddag tijdens een openbare zitting van het centraal stembureau, onder voorzitterschap van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve.

Kiesgerechtigde inwoners kunnen op 21 maart kiezen uit 7 partijen en in totaal 134 kandidaten.
De partijen zijn op lijstvolgorde:
1. Gemeentebelangen
2. D66
3. CDA
4. VVD
5. PvdA
6. GroenLinks
7. Meedenken met Lochem

Wijziging
Er heeft één wijziging plaatsgevonden ten opzichte van de ingediende kandidatenlijsten. Een kandidaat is geschrapt, wegens de trieste omstandigheid dat de kandidaat recent is overleden. Het gaat om een kandidaat van GroenLinks.