Linda Commandeur presenteert de Sportverkiezing 2017

Lochem – Op 17 februari 2018 presenteert Linda Commandeur de sportverkiezing in de Schouwburg Lochem. De organisatie is erg blij met haar toezegging, temeer omdat ze een grote binding heeft met de Gemeente Lochem.

Even voorstellen: Na twee jaar de presentatie in handen te hebben gehad van de succesvolle presentator Jeroen Toet, vond de organisatie het tijd om weer eens rond te kijken in haar eigen Gemeente. De organisatie geeft aan dat er veel potentie in de eigen Gemeente Lochem en omstreken is te vinden op het gebied van presenteren. Daarnaast zochten ze ook iemand die binding heeft met de Sport om de finale avond tot een spetterend geheel te presenteren. Daarom is de organisatie erg blij met de toezegging van Linda Commandeur.

Zij heeft haar eigen onderneming genaamd ‘Gewoon Commandeur’. ‘Linda Commandeur bracht haar jeugd bijna dagelijks door in de zwembaden van Lochem en Laren. Tegenwoordig neemt ze nog maar heel af en toe een duik in het water, maar ze houdt ervan om processen te laten stromen. Ze ondersteunt mensen en organisaties die zoeken naar nieuwe oplossingen en samenwerkingen. En regelmatig staat ze als spreker of dagvoorzitter op een podium. Altijd om samen te zorgen voor het beste resultaat. Net zoals de sporters, vrijwilligers en coaches die centraal staan bij de Sportverkiezing.

Stemmen voor de Publieksprijs: Er is momenteel al bijna 2000 keer gestemd voor de publieksprijs en vrijwilligersprijs. Het is mooi om te zien dat veel sporter, teams en vrijwilligers een achterban hebben die de strijd aangaan. Van de sporters en teams zijn er op het moment zo’n 8 voordrachten die aanzienlijk meer stemmen hebben dan de rest.

In de categorie vrijwilligers blijft het spannend tot de finale avond zelf. Op deze avond zal de burgemeester weer bekend maken wie de SportVrijwilliger van de Gemeente Lochem 2017 zal worden. Echter er kan nog tot woensdag 14 februari worden gestemd, volop kans voor iedereen om nog te winnen! Zeker als de achterban nog flink wordt opgeroepen om te stemmen!

Voor zover u nog niet gestemd heeft kunt u nog tot woensdagavond 14 februari 18:00 uur uw stem uitbrengen op uw voorkeurskandidaat voor de publieksprijs. Ook kunt u dan uw voorkeur laten weten wie de sportvrijwilliger van het jaar zou moeten worden. Stemmen kan via de website en SMS. Informatie over het stemmen en de Sportverkiezingen kunt u vinden op: www.sportverkiezinglochem.nl

Ook dit jaar heeft de werkgroep gekozen voor een themakleur voor de finale-avond. Dit jaar is er is gekozen voor kleur paars met zilver accenten i.v.m. het themajaar aangepast sporten. Het wordt erg gewaardeerd als men bij de kleding hiermee rekening houdt. Deze dresscode is niet verplicht maar de werkgroep heeft de afgelopen jaren gemerkt dat het wel erg leuk is als teams, sporters, genodigden en bezoekers hier rekening mee houden. Wilt u ook aanwezig zijn bij de uitreiking op 17 februari? U kunt u opgeven via info@sportverkiezinglochem.nl. Wij zouden het op prijs stellen dat u ons zou laten weten als u aanwezig bent en met hoeveel personen u deze avond komt. De Schouwburg Lochem biedt plek voor 400 mensen, wanneer de zaal vol is kunt u in de foyer de uitreiking volgen op de schermen. Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl. Hier vindt u de genomineerden, de namen van de commissie leden en nog veel meer informatie.