Inwoners bepalen thema’s verkiezingsdebat 19 maart

Lochem – Op 19 maart 2018 is er een verkiezingsdebat in het gemeentehuis van Lochem. De zeven partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan dan met elkaar in debat. De inwoners van Lochem bepalen de onderwerpen van het debat. Dit kunt u aangeven via het inwonerpanel van de gemeente, Lochem Spreekt. Al 1184 inwoners zijn lid van dit panel. Bent u al lid van Lochem Spreekt? Aanmelden kan gratis op www.lochemspreekt.nl

De politieke partijen van Lochem zullen tijdens het debat drie thema’s met elkaar bespreken. De meest genoemde thema’s uit de enquête zullen daarbij niet ontbreken. Ook wordt inwoners gevraagd of zij tijdens het debat hun aangedragen thema willen introduceren. Het debat start om 20.00 uur en is openbaar toegankelijk. Ook is het debat live te volgen via de website van de gemeente.

Doet u al mee aan het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt? Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt op www.lochemspreekt.nl. Meedoen is gratis, kost weinig tijd en u hoort altijd als eerste de uitkomst.

Hoe kunt u meedoen?

Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen. Heeft u kennissen, vrienden of familie in onze gemeente? Nodig hen dan ook van harte uit om mee te doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

• Ga naar www.lochemspreekt.nl

• Meld u gratis aan

• U ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek start; dat is half juli.

Hoe werkt het?

Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet. Liever meedoen per post? Wilt u meedoen, maar liever op papier? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Moventem, het onderzoek- en adviesbureau dat het panel beheert, telefoon (0575) 76 02 27. U krijgt dan de vragenlijst en de uitkomsten van ieder onderzoek toegestuurd op uw huisadres.