Muziekvereniging Volharding zoekt nieuwe talenten

Borculo – Muziekvereniging Volharding zal in januari 2018 opnieuw van start gaan met het Windkracht 6 project.

De jeugd uit de bovenbouw van de basisschool leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je bij een muziekverenging vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral veel plezier gemaakt! Het project dat Volharding gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er een groots jeugdconcert worden gegeven in samenwerking met het leerlingenorkest, jeugdmajorette, de harmonie en alle leerlingen van Volharding die muziekles hebben via het Segnocollectief. Het zal een groot feest worden! De lessen starten op dinsdag 30 januari 2018 en zullen wekelijks iedere dinsdag gegeven worden in muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg. Lestijden zijn van 15.30 uur tot 16.15 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick: rosannesprick@hotmail.com. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk t/m 26 januari 2018.