Nieuw gebouw voor de St. Joseph school

Lochem – Maandag 8 januari was een speciale dag voor de kinderen, ouders maar ook voor de leerkrachten van de St. Joseph school.

Om half 9 stonden alle kinderen en vele ouders te popelen van enthousiasme en nieuwsgierigheid om een kijkje te nemen in het nieuwe schoolgebouw. De directeur, meneer Hegeman deed een woordje op het plein en daarna mocht één leerling van groep 8 en één leerling van groep 1 het lint doorknippen. De nieuwe school is een feit en de deur (ingang) ging open. Alle kinderen mochten met hun ouders door de nieuwe school lopen. Voor alle ouders stond er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in de centrale ruimte. De hele dag was het wennen voor de kinderen en voor de leerkrachten, maar we hopen dat iedereen snel zich thuis voelt in het mooie nieuwe gebouw. Wij zijn trots en blij met het eindresultaat. Op donderdag 22 februari is de officiële opening, meer informatie volgt nog. www.st.joseph.skbg.nl