Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Lochem

Alzheimer

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Ook zijn er elk jaar een tweetal thema-avonden en de Wereld Alzheimer Dag. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten, mantelzorgers en deskundigen en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of die u bezighouden.

 Op vrijdag 13 oktober 2023 is er weer een bijeenkomst van Alzheimer Trefpunt Lochem.

Thema:     Mantelzorger aan het woord
Spreker:   Interview met Carolien Bruinenberg, mantelzorger voor haar 84-jarige vader. Deze vrijdagmorgen gaan we Carolien interviewen over haar 84-jarige vader die lijdt aan de ziekte dementie. Caroliens vader woont sinds 2,5 jaar in het verpleeghuis.
De periode daarvoor zorgde haar moeder voor hem.

Ook gaan we met haar in gesprek over de periode voor en na de diagnose. Ze zal vertellen welke invloed dit proces op haar leven heeft gehad en nog heeft. Hoe was de zoektocht naar een, voor haar vader, passend verpleeghuis. Carolien vertelt ook over haar relatie met haar moeder en broer.

U bent van harte welkom op het Alzheimer Trefpunt Lochem.

Wanneer:               vrijdag 13 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur. (inloop vanaf 10.00 uur).
Waar:                     Stadshuus, Markt 3 Lochem.
U bent van harte welkom; aanmelden vooraf is niet nodig!

Contact AT Lochem :   at.lochem@alzheimervrijwilligers.nl
Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-1351441