Beste Buur Lochem 2023

Verras je Beste Buren met een taartje!
Heb je fijne buren die altijd voor je klaarstaan? Wil je ze een keertje echt laten weten hoe blij je daarmee bent? Dan is dit je kans! Op de landelijke Burendag, zaterdag 23 september, kun je ze verrassen met een taartje. Denk je nu, ik ken mijn (nieuwe) buren eigenlijk niet zo goed. Ook dan kan je meedoen. Kennismaken met een lekker taartje, hoe leuk is dat?

Zo doe je mee
Stuur een mailtje naar info@welzijnlochem.nl. Daarin leg je uit waarom juist deze buurman, buurvrouw of buurkinderen speciaal voor je zijn en dus in het zonnetje gezet mogen worden. Zet in het mailtje ook jouw naam, adres en telefoonnummer en natuurlijk de naam en het adres van de buren.

Bezoek van de burgemeester
Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Veel mensen doen die dag iets voor elkaar en met de buurt. Door het aanmelden van een Beste Buur breng je Burendag ook naar jouw buurt! Ook onze burgemeester is blij met fijne buren. Hij komt persoonlijk de taart uitreiken op één van de adressen. Samen maken we er een feestelijke ochtend van.

Welzijn Lochem organiseert deze actie. Zij weten uit ervaring hoe belangrijke goede buren zijn. Wereldbakker Wijnand uit Laren steunt de actie van harte. Hij verzorgt de lekkere taartjes.

Aanmelden:
Stuur voor vrijdag 15 september een mail met je eigen gegevens, de buren die je wilt voordragen en waarom zij een taartje verdienen naar info@welzijnlochem.nl of neem contact op via tel. 0573-297000. Er zijn een beperkt aantal taarten beschikbaar. Hoe eerder je aanmelding binnen is, hoe groter je kans. De taart wordt op 23 september bezorgd. Als jij ook zorgt dat je thuis bent dan kun je je buren samen verrassen.

Wil je iets leuks doen in of met je buurt? Om (opnieuw) kennis met elkaar te maken of om tijdens een leuke activiteit lekker bij te praten? Of, heb je niet zo’n goed contact met je buren en wil je daar wat aan doen? Ook dan kan je contact opnemen met Welzijn Lochem.