Nachtelijk Onderhoud N325 IJsseloordweg (Arnhem)

Provincie Gelderland voert donderdagnacht 20 juli asfaltonderhoud uit aan de provinciale weg (N325) IJsseloordweg (Arnhem) vanaf de afslag op de A12 tot kruising Lange Water en Meander. Deze weg is afgesloten van 22.00  tot 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via bordenSamen overlast verminderen.

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. De periodes van afsluitingen en het gebruik van omleidingsroutes houden we zo kort mogelijk. Het resultaat is een weg met verkeer dat vlot en veilig doorstroomt. We roepen weggebruikers op om zich aan de omleidingsroutes te houden, geen sluiproutes te gebruiken, aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen, zich aan de maximum snelheid te houden en op te letten met fietsers (schoolgaande jeugd) en wandelaars. Zo houden we rekening met elkaar én werken we samen aan veilig verkeer.