Inloopbijeenkomst over woningbouw in Almen-Zuid

Almen – Er is een grote behoefte aan nieuwe woningen. Daarom gaat de gemeente Lochem onder andere in Almen aan de slag met woningbouw. De gemeenteraad heeft daarvoor een locatie aangewezen aan de zuidkant van het dorp: Almen-Zuid 2b. De gemeente betrekt graag omwonenden en andere ge├»nteresseerde inwoners bij de bouwplannen. Daarom zijn zij van harte welkom bij de inloopbijeenkomst op

woensdag 7 december 2022 tussen 18.00 uur en 21.00 uur in Ons Huis, Dorpsstraat 37 in Almen.

Tijdens deze inloopbijeenkomst is een aantal mogelijke indelingen te zien voor de woningbouwlocatie Almen-Zuid 2b. Belangstellenden krijgen informatie over hoe het proces gaat verlopen, hoe zij mee kunnen denken en wat zij van de gemeente mogen verwachten. Er is voldoende gelegenheid om wensen en eventuele zorgen te bespreken. Er is geen centrale presentatie tijdens de inloopbijeenkomst. Medewerkers van de gemeente en van het stedenbouwkundig bureau MRO zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en antwoord te geven op vragen.

Aanmelden hoeft maar is niet verplicht
Het is voor ons handig te weten of u van plan bent te komen. Daarom is het fijn als u zich van tevoren aanmeldt. Aanmelden kan via rovsecretariaat@lochem.nl of via telefoon (0573) 289222. U kunt dan vragen naar Wilma Krikken of Gerlinde Bulten. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Graag tot ziens op woensdag 7 december!