Alzheimer Trefpunt Lochem

Alzheimer

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en een tweetal avonden in het jaar met een speciaal thema. Dit is voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighouden.

Op vrijdag 11 november 2022 is er weer een
bijeenkomst van Alzheimer Trefpunt Lochem

Thema: “De Geheugenpoli”

Twee verpleegkundigen uit het Gelre ziekenhuis Zutphen komen vertellen over de geheugenpoli. Vraagt u zich weleens af wanneer word je doorgestuurd naar een geheugen poli en wat doen ze daar en wat gebeurt er dan.

Op al deze vragen kunnen we antwoord krijgen van deze 2 professionals.

Wanneer:           vrijdag 11 november van 10.30 uur tot 12.00 uur
(inloop: vanaf 10.00 uur)
Waar:                 Stadshuus, Markt 3 Lochem.

U bent van harte welkom; aanmelden vooraf is niet nodig!

AT Lochem :   at.lochem@alzheimervrijwilligers.nl

Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411
https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-trefpunt-lochem