Boekenbeurs Zutphen 6 november

Zutphen – Op zondag 6 november van 11.00 tot 17.00 uur vindt er in de sfeervolle theaterzaal de Buitensociëteit voor de tiende keer op rij een groots opgezette boekenbeurs plaats. 

Bij de ruim 30 kramen kunt u naar hartenlust tussen de boeken snuffelen. Freya en Ruud van Antiquariaat Mooi Exemplaar uit Zutphen, de organisator van het evenement, hebben weer een zeer gevarieerde groep boekverkopers kunnen aantrekken. Zo zijn er antiquariaten uit heel Nederland, waaronder De Boeksneuper uit Zwolle, Samsam uit Amersfoort en Antiquariaat Bagage uit Putten. 

Naast tweedehands boeken zijn er ook nieuwe boeken te koop. Voor de liefhebber van kunst- en stripboeken kunt u terecht bij Van Schie-boeken uit Groenlo. Stokroosboeken zal aanwezig zijn met boeken over natuur en topografie. Lees- en prentenboeken voor de jeugd en antroposofische boeken zijn te vinden bij Mooi Exemplaar uit Zutphen. Natuurlijk ontbreken ook particuliere boekverkopers niet op deze boekenbeurs. Het boekenaanbod en de prijsklasse is zó gevarieerd, dat er werkelijk voor elk wat wils is, in deze verwachtingsvolle dagen voor de decembermaand. 

Antiquariaat Mooi Exemplaar verwacht dat er veel boekenliefhebbers naar deze najaarsbeurs komen. De toegang is gratis, de Buitensociëteit is op loopafstand van het station en er is ruime parkeergelegenheid.