Blaasbende en Slagwerkbende voor iedereen!

Na de herfstvakantie start Advendo weer met twee nieuwe projecten speciaal voor de beginnende muzikant; de Blaasbende en de Slagwerkbende. De instrumenten liggen klaar, de  docenten hebben er zin in en iedere deelnemer mag twee keer gratis komen meespelen!

Op woensdag 2 november 2022 start de Slagwerkbende en op donderdag 3 november 2022 de Blaasbende.Onder professionele leiding van de dirigenten Ruben Maathuis en Guido Cornet worden de kinderen meegenomen in de wereld van de instrumentale muziek. Na 6 weken zullen ze het project afsluiten met een heus slotconcert voor Sinterklaas! Van saxofoon, klarinet, trompet of trombone of met ritmisch en/ of melodisch slagwerk. Alles is mogelijk. De instrumenten en muziek liggen klaar!

Dit slotconcert belooft nu al een feest te worden en zeker een aanrader om te bezoeken als ouder en met opa, oma, vriendje, vriendinnetje of als je zelf op het punt staat om zelf muzieklessen te nemen. Advendo nodigt iedereen van harte uit om te genieten van deze muzikale talenten.

Informatie
De blaasbende start op donderdag 3 november, van 16.30-17.15 uur
De slagwerkbende start op woensdag 2 november, van 19:15-20:00 uur

Gezamenlijk slotconcert voor de Sint op vrijdag 25 november 2022
Iedereen vanaf 7 jaar is welkom!

Kijk voor meer informatie op: www.advendo-lochem.nl