9 oktober: Magisch Kinderfestijn bij Erve Eme

Lever op 9 oktober je ingekleurde kleurplaat in en maak kans op een seizoenkaart voor 2023. (foto Erve Eme)

Heb je zin in een avontuurlijke dag? Kom dan op zondag 9 oktober langs tijdens het Magisch Kinderfestijn bij Erve Eme. Tussen 11.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom op ons middeleeuwse erf. Doe mee aan allerlei magische activiteiten, kom kijken bij echte roofvogels of doe mee aan onze winactie. Daarnaast kun je genieten van een kopje koffie, thee of limonade met een plakje cake. We nodigen iedereen uit om (verkleed) langs te komen!

Activiteiten
Op deze dag barst ons erf van de magische activiteiten. Doe mee aan de bezemrace, luister naar spannende drakenverhalen, ontwerp je eigen schild of kom mee oefenen met onze drakenvechter. Ook kun je je laten schminken of mag je meehelpen met magische experimenten. Daarnaast kun je allerlei echte dieren tegenkomen op het erf, zoals roofvogels en een echte eenhoorn (waar je zelfs een ritje op mag maken). Wil je ook nog een aandenken mee naar huis? Dan kun je bij de smid terecht voor een toverstafje of bij onze viltster voor een eigen draakje.

Winactie
Ben je na vandaag nog niet uitgekeken op ons erf en onze activiteiten? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een seizoenkaart voor 2023. Download de kleurplaat op de Facebook-pagina van Erve Eme, kleur deze in en lever deze op 9 oktober in bij de kassa van Erve Eme; de winnaar wordt de volgende dag via Facebook bekend gemaakt.

Kijk voor het hele programma op de Facebook-pagina van Erve Eme. Op zondag 9 oktober zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur, entreeprijzen deze dag zijn €6,50 voor kinderen en €3,50 voor volwassenen. Je kunt ons vinden op het terrein van De Kaardebol aan de Harenbergweg 1 te Zutphen.