IVN-wandeling in het Emerpark

Het Emerpark is vast wel bekend. Van de Kinderboerderij, de Kaardebol of de Vlindertuin of van het uitlaten van de hond.

U kunt er altijd zo gaan wandelen, maar ook de uitgezette route lopen, die begint bij de Kaardebol en via de IJssel daar ook weer eindigt. Het IVN heeft een beschrijving gemaakt van deze wandeling, het ‘David de Gorter pad’.

Op zondag 2 oktober kunt u deze route lopen, begeleid door een IVN gids. Die kan u wijzen op bepaalde bomen, struiken, dieren en misschien paddenstoelen, maar ook op de nieuwste ontwikkelingen in het park. Er is daar namelijk nogal wat veranderd in de laatste jaren en het is zeker de moeite waard om die vernieuwingen te zien of te leren kennen.

Start: 14.00 uur bij De Kaardebol, Harenbergweg 1 te Zutphen. 
Aanmelden hoeft niet. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage voor het IVN wordt op prijs gesteld.
Info via: 0619266152
www.ivn.nl/afdeling/zutphen