Goede buren Lochem

Beste buur 2021 Anneke Vermeer, samen met haar buren

Lochem – Kent u iemand die volgens u een grote bijdrage levert aan de sfeer in de buurt? Een buurman of buurvrouw die veel voor u en anderen doet?  Iemand in de buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd vriendelijk is tegen de spelende kinderen in de straat? Een man of vrouw die achter de schermen keihard werkt om het jaarlijkse straatfeest te organiseren? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing Beste Buur. U heeft nog een week de tijd, de nominatie sluit op 1 september 2022! 

Uit de genomineerden kiest een onafhankelijke jury diegene die het mooiste voorbeeld is van een buur die iedereen zich zou wensen. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zet deze ‘Beste Buur’ in het zonnetje op zaterdag 24 september.  

Hoe kunt u iemand nomineren? 
Ga vóór 1 september naar www.goedeburenlochem.nl en klik op ik nomineer een buur. Zo komt u in het nominatieformulier. Voorwaarde voor nominatie is dat de genomineerde in de gemeente Lochem woont. 

De Beste buur verkiezing is een initiatief van Stichting Welzijn Lochem, in samenwerking met de gemeente Lochem, Viverion en IJsseldal wonen.

(Op de foto: Beste buur 2021 Anneke Vermeer, samen met haar buren)