Ondernemers steunen Meeting4Life massaal

Leden van de sponsorcommissie: v.l.n.r.: Chris Wenneker, Andries Forger en Frans Walthaus

Lochem – De organisatie van het benefietfestival Meeting4Life is bezig met de laatste voorbereidingen voordat het feest zaterdag 27 augustus losbarst. De steun van ruim 100 sponsors, groot en klein, uit de gemeente Lochem en daarbuiten is hartverwarmend. Naast sponsoring in geld zijn er ook veel bedrijven die hun gift in natura doen. Deze mooie, leuke, lieve, lekkere, lokale, bruikbare en handige cadeaus komen op één van de stands in het Openluchttheater terecht.

Streekproducten
Een groot deel wordt verkocht in de streekproductenkraam op de festivalmarkt. Heerlijk eten en drinken uit eigen buurt. Van bier en wijn, tot cake, kaas, honing en nog veel meer. En alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Grootse tombola
Veel, heel veel andere cadeaus wachten op de geluksvogels met het juiste lotnummer. Met zoveel aantrekkelijke prijzen is er sprake van een grootse tombola met grote kans op een prijs. De loten worden gedurende de hele dag verkocht door vrijwilligers van het festival. De uitgestalde prijzen zijn voorzien van een lotnummer zodat direct te zien is of er een prijs gewonnen is.

Veiling
Naast alle donaties uit het bedrijfsleven zijn er natuurlijk ook nog de ingebrachte veilingstukken: Negen prachtige schilderijen en een quilt. Deze zijn voor het goede doel beschikbaar gesteld door kunstzinnige amateurs en kunstenaars die hiervan hun beroep hebben gemaakt. De veiling is om 15.45 en om 16.25 uur. Folders met informatie over de te veilen stukken zijn in het theater voorhanden.

De opbrengsten van alle gedoneerde goederen en veilingstukken aan het festival gaan volledig naar het goede doel. De organisatie spreekt de hoop uit dat alles wordt verkocht. Daarmee komt het doel steeds dichterbij: veel geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en verbeteren van het leven met kanker.