Rommelmarkt in Laren

Laren – Zaterdagmiddag  3 september organiseert de Protestantse Kerk in Laren weer haar jaarlijkse rommelmarkt in en om de kerk en het kulturhus aan de Verwoldseweg. Van 13.30-16.30 uur  bent u uitgenodigd om te komen kijken en kopen uit het grote aanbod van diverse spullen die wij  overzichtelijk voor u hebben uitgestald.  Er is voor elk wat wils te vinden op allerlei gebied. U kunt denken aan boeken, lp’s,  speelgoed, antiek, snuisterijtjes, gereedschap, huishoudelijke art., meubels,  schilderijen,  servies, babyspullen, verzamelobjecten, elektrische apparaten enzv., enzv. Ook de bloemendienst is aanwezig om ter plekke mooie bloemstukjes te maken en zo oude spullen weer een nieuw leven in te blazen.

Als u nog mooie spullen heeft die op de rommelmarkt verkocht kunnen worden, kunt u zich melden via email: rommelmarkt@kerklaren.nl of 0573-401605/06-23581918.

Ook voor andere informatie kunt u hier terecht.