Speciale 37e editie Tractorpulling Lochem op 6 augustus

Foto: PR Tractorpulling Lochem

Lochem – Het geluid van ronkende motoren en brullende uitlaten laten de harten van de vele duizenden bezoekers van de Tractorpulling Lochem sneller kloppen. Dit grootse evenement is op zaterdag 6 augustus de place to be voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren, powertrucks en andere grootse machines. De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd is gegarandeerd één groot spektakel. Om 16:00 uur wordt het startschot gegeven van deze speciale 37e editie. Na afloop van de wedstrijd gaat het feest tot in de kleine uurtjes door. De gratis toegankelijke afterparty wordt met een daverende DJ-show in stijl afgesloten.

Met van alles te doen, zien en proeven op het terrein is het een geslaagd dagje uit voor het hele gezin. Dikke pret dus voor jong en oud. Nieuw dit jaar is het vrij toegankelijke rennerskwartier, de plek waar de trucks en tractoren staan opgesteld en waar de rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Een gratis kijkje achter de schermen voor wie dat wil!

De 37e editie is extra speciaal! De verwachting is namelijk dat de thuisrijder met, hoe toepasselijk, startnummer 37, Tractorpulling Team Hurricane. Haar opwachting gaat maken met een geheel nieuwe machine. Dit team dat uitkomt in de Superstock klasse heeft de afgelopen twee jaar gebouwd aan een nieuwe machine die hopelijk haar zogenoemde ‘shake-down’ gaat krijgen aan de voet van de Lochemseberg,

Wil je na een indrukwekkende dag kruipend naar huis? Er zijn leuke campings, hotels en B&B’s op loopafstand van het terrein waar je kunt overnachten.

Het rennerskwartier is vanaf 12:00 uur gratis toegankelijk. Om 14:00 uur gaan de poorten van de pullingarena open en om 16:00 uur breekt het geweld op de baan los. Kijk op www.tractorpullinglochem.nl voor meer informatie over de sport, de wedstrijd en het volledige programma. Ook koop je daar je toegangskaarten met een leuke korting in de voorverkoop. Hou ook de social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke acties.