Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in een nieuw jasje

Laren gld. – Op dinsdag 2 augustus gaat in Laren weer de jaarlijkse Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ van start.

“Onze vierdaagse heeft een nieuwe stijl gekregen. Maar wees gerust, het goede hebben we behouden”, aldus Jaap de Boer voorzitter van Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’.

Dit jaar kunnen de deelnemers weer gezellig na afloop van een fietsdag op het start- en finishterrein gezellig bijpraten met een drankje en kunnen zij genieten van het muzikale middagprogramma.

Het terrein zal gezellig en feestelijk ingericht worden met o.a. pagodetenten, vlaggen en uiteraard diverse zitplaatsen.

Net als vorig jaar is er voor iedere afstand een pagodetent beschikbaar waar je, op vertoon van de stempelkaart, de dagelijkse versnapering en de route kunt ophalen. Het doorstroomprincipe is zowel de deelnemers als de organisatie goed bevallen. Hiermee worden bovendien lange wachtrijen voorkomen.

Zoals altijd kan de organisatie rekenen op de hulp van vele vrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om dit evenement te organiseren.

Op woensdag 3 augustus is er een speciale kinderroute van 15 km. Inschrijven hiervoor kan op die woensdag vanaf 9.00 uur. Kosten zijn

€ 5,00 pp. De kinderen mogen eerst hun fiets versieren om daarna van start te gaan met de route. Natuurlijk mogen papa, mama of opa en oma ook mee!

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Geen probleem! Online kunt u zich inschrijven tot zondagavond 31 juli om 18.00 uur.

Inschrijven kan ook bij onze inschrijfstand op het terras van Grand-Café Bistorant ’t Langenbaergh op zondag 31 juli en maandag 1 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.  Of dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur in de tent op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg.

Meer informatie vindt u op www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl.