Muziekvereniging Concordia Eefde geeft weer een gezellig Zomeravondconcert

Eefde – Op woensdag 6 juli aanstaande sluit Muziekvereniging Concordia Eefde traditioneel het muzikale jaar weer af met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert begint om 19.30 uur en wordt gegeven op het plein voor de Ontmoetingskerk in Eefde. De toegang is gratis. Wel wordt het publiek gevraagd een eigen (klap)stoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt het concert gegeven in de kerk.

De avond start met flitsoptredens van de jeugd. Daarna is er een korte pauze. Om 20.30 uur speelt het orkest in bijzondere bezetting. Dit jaar spelen namelijk circa 20 gastmuzikanten uit de hele regio mee in het orkest.

Verder presenteren zich een paar verenigingen uit het dorp. Voor jong en oud is er plezier en vertier: gezellige muziek, meezingen, koffie- thee- taart, een borrel en lekkers. Zo schenken bijvoorbeeld De Vrouwen van Nu koffie en brengen ze eigen gebakken taarten mee.