Aanmelding Houtdorp Laren gestart

Laren – Na vijf succesvolle edities van Houtdorp Laren, volgt in 2022 de zesde editie! Op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouwfestijn. De ligweide van het Leussinkbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een leuk buitenfeestje. Het thema is dit jaar opnieuw: reizen door de tijd. Wie bouwt dus het mooiste middeleeuws kasteel of futuristische toekomst-woning?

Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie op donderdag 18 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 19 augustus van 13.00 tot 18.00 uur met aansluitend tot 22.00 uur discozwemmen en feest voor iedereen. Vanaf 17.00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s en andere verzorgers en bekenden welkom om alle creaties te bewonderen.

Voor basisscholen uit de hele regio
Houtdorp Laren is voor basisscholen uit de hele regio. De afgelopen jaren kwamen deelnemers onder meer uit  Laren, Harfsen, Barchem, Bathmen en Lochem. Kosten voor abonnementhouders zijn € 12,50 pp en € 17,50- pp voor anderen. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag en een snack én avondeten op vrijdag. Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder.

Aanmelden 13 tot en met 30 juni
Aanmelden kan individueel of in groepen van 6 tot 8 kinderen met 1 of 2 begeleiders. De aanmelding is maandag 13 juni gestart en kan tot en met 30 juni via www.leussinkbad.nl/houtdorp. Vol is vol.

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, helpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl.

Discozwemmen komt er weer aan
Leussinkbad wordt LeussinkDisco! Op vrijdag 24 juni en 22 juli gaat de muziek van 19.00 tot 22.00 uur een tandje harder. Er is een live DJ én staat er lekker eten en drinken voor je klaar. Discozwemmen is voor kinderen vanaf circa 8 jaar tot en met 17 jaar met minimaal een B-diploma. Aanmelden is niet nodig, maar denk je er even aan om je abonnement en €3,- mee te nemen voor de entree? Zonder abonnement betaal je €5,-. Je ouders mogen je komen afzetten en kunnen daarna weer gaan.

Zwem4daagse 27 juni t/m 1 juli
Van 27 juni t/m 1 juli is de Zwem4daagse! Deelnemers van alle leeftijden kunnen komen zwemmen tussen 17.00 en 20.00 uur. Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het bad. Je hebt dus één reservedag. Je start op maandag of dinsdag en kunt je ter plekke inschrijven. Vooraf aanmelden via e-mail mag ook, dan kun je sneller van start. Kinderen zwemmen 10 banen en volwassenen 20. Elke dag zijn er activiteiten, zoals op woensdag een broodje hamburger. Voor kinderen zonder zwemdiploma is er de spetter4daagse, met elke dag leuke spelletjes in het ondiepe bad.