Sp Lochem toernooien Mini kickers en Meiden O13 weer groot success

Lochem – 11 Juni jl. werd er op Sportpark de Elze bij Sp Lochem opnieuw, onder genot van goed weer en vele bezoekers, de traditionele toernooien afgewerkt voor de Mini kickers en Meiden onder 13.

De ochtend staat altijd in het teken van de jongste jeugd (5-7 jaar) die samen met vele verenigingen onderling hun wedstrijdjes spelen om de trainingen of onderlinge wedstrijdjes in de praktijk te brengen. Al het plezier, fanatisme en vooral enthousiasme spatte er van af en voor alle spelers was na afloop een leuke herinnering aanwezig waarbij de winnende teams, per leeftijdscategorie, ook nog een versnapering beschikbaar gesteld was.

Zo’n 20 teams maakte er een mooie ochtend van en kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen!

In de middag was het de beurt aan de Meiden (onder 13 jaar) die in 2 poules van 4 teams de strijd aan gingen met diverse teams uit de omgeving.

Dit traditionele toernooi (voorheen Meiden onder 11) heeft al diverse jaren een goede bezetting: teams doen graag mee als afsluiting van het nieuwe seizoen of juist al als voorloper op het nieuwe seizoen. De teams waren ook dit jaar weer goed aan elkaar gewaagd en het doelsaldo bepaalde enkele keren de juiste rangschikking na de poulewedstrijden. Daarna de finales waarbij de nummers 1, 2, 3 en 4 van beide poules tegen elkaar speelde.

De 3e plaats werd behaald door Fc Zutphen die na een spannende wedstrijd nipt met 1-0 wist te winnen van de lokale trots; de meiden van Sp Lochem. De finale was ook zeer spannend en werd uiteindelijk na penalties beslist door SVO Deventer, waarbij Excelsior 31 verslagen werd. Ook hier na afloop tevreden geluiden en toezeggingen om na het nieuwe seizoen weer terug te komen. De organisatie, sponsoren en vele betrokken vrijwilligers kunnen dan ook weer terugkijken op een geslaagde dag waarbij Sportclub Lochem zich weer van zijn beste kant heeft laten zien.