Ik vertrek naar… Noorwegen!

door Peter & Mieke Onis – 10 juni, 20.00 uur
In het populaire tv-programma ‘Ik vertrek’ zien we Nederlanders die in het buitenland met vallen en opstaan een bestaan proberen op te bouwen.
Op vrijdagavond 10 juni is het Lochemse echtpaar Peter en Mieke Onis te gast om te vertellen over hun mooie, positieve ervaringen in Noorwegen.

Peter en Mieke Onis gingen in 2004 samen met hond Duko het avontuur aan en vertrokken naar hun geliefde Noorwegen om daar te gaan wonen en werken. Noorwegen kenden ze alleen van vakanties die ze daar vele jaren met hun kinderen hadden doorgebracht. Hun kinderen waren inmiddels volwassenen en het echtpaar waagde de stap. Een vastomlijnd beeld van hun hun toekomst in Noorwegen hadden ze niet.

Peter en Mieke wonen weer in Nederland en hebben een boek gemaakt over hun Noorse periode en mooie avonturen.
Peter is een levendig vertellen. Op vrijdag 10 juni zijn hij en zijn vrouw Mieke vanaf 20.00 uur te gast in het Kulturhus. Peter neemt u in zijn verhalen mee naar Noorwegen, het dorp waar hij en Mieke woonden, de mensen die ze ontmoetten en hoe ze hun weg en werk vonden.
U bent van harte welkom! De toegang is gratis.