Lochem Avondvierdaagse 2022

Lochem – We mogen weer! Na twee jaar een alternatieve Avond4daagse te hebben gehad, organiseren wij dit jaar weer normale Avond4daagse. Wij hebben weer mooie routes gevonden en nodigen jullie van harte uit om mee te lopen.

Je kan kiezen uit 3 KM, 5 KM en 10 KM.

Op vrijdag 10 juni is er weer een feestelijke intocht op de Kleine Markt (er is geen tussenstop op de Molengronden). Opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen hier de kinderen opwachten. Ook staat de kraam van de L.E.O. er, hier kan de medaille opgehaald worden. 

Hoe gaat het in zijn werk?
De AVOND4DAAGSE is van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni.
De 10 KM start om 17:30 u
De 5 en 3 KM starten om 18:00u

De start op dinsdag t/m donderdag is bij Hotel- Restaurant De Scheperskamp, Paasberg 3 in Lochem. Op vrijdag 10 juni is de start op de Kleine Markt.

Aanmelden kan via info@leolochem.nl

De kosten bedragen €5,- met medaille en 3,50- zonder medaille.
Betalen gaat bij voorkeur via een QR code, contant betalen is ook nog mogelijk

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding deelnemen aan de Avond4daagse. Zonder inschrijving van een volwassene (18+) kan een kind niet inschrijven. Bovendien moet er minimaal 1 begeleider per 5 deelnemende kinderen meelopen (en inschrijven).

De kosten voor het inschrijven op de startdag (7 juni) bedragen €7,50-. incl. medaille en €5,- excl. medaille. Het startbewijs is het bewijs voor toegang tot de route en
consumpties onderweg.

Nog vragen of wil je meer info? Kijk op leolochem.nl