Muzikale mannen uit de stedendriehoek opgelet!

EEFDE – Popkoor SwingFun uit Eefde heeft weer plek voor enkele zangers om de herenpartij te versterken. Nu de corona lockdown periode voorbij is, is SwingFun weer met volle kracht aan het repeteren en de eerste optredens staan in de agenda.

Popkoor SwingFun is ontstaan uit het samengaan van Swing Cooperation uit Gorssel en Popkoor Zutfun uit Zutphen/Warnsveld. In het voorjaar van 2021 besloot de dirigent van popkoor Zutfun te stoppen. Door de Coronapandemie kwamen er andere uitdagingen op zijn pad. Dezelfde Coronapandemie zorgde bij Swing Cooperation voor een vermindering van het aantal leden. Swing Cooperation en popkoor Zutfun besloten daarom samen verder te gaan onder leiding van Tim van Dorst. Vanaf september 2021 eerst als proef, maar vanaf januari 2022 definitief onder de nieuwe naam popkoor SwingFun.

Zowel tenoren, baritons als bassen zijn van harte welkom om bij de repetities te komen kijken en luisteren. En misschien wel mee te doen? Wij repeteren elke donderdagavond in de Detmerskazerne in Eefde van 20.00 – 22.00 uur.

Kijk voor meer info op www.popkoor-swingfun.nl, neem contact op (kan ook via onze facebookpagina) en kom op donderdagavond langs!