Kleintje Woodstock 2022 met o.a. Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff Fotograaf: Stefan Kemper

Borculo– Zondag 10 juli gaat het weer gebeuren. Na het succes van 2021 gaat het festival dit jaar weer plaats vinden. Om oude tijden te doen herleven wordt op zondagmiddag 10 juli 2022 ”Kleintje Woodstock” in Borculo gehouden. Het festival is een eerbetoon aan de artiesten, muziek en natuurlijk de sfeer uit de periode van het grote festival in 1969. Kleintje Woodstock vindt plaats op en rond de parkeerplaats van Crossroads Studio’s, Bosberg 22 in Borculo. Naast muzikale optredens van The Sec, Se7en, Q-Select en Erwin Nyhoff is er ook een passende Hippie markt. Verder staan er kraampjes met eten en drinken.

Voor bezoekers die van ver komen zijn er op wandel/fietsafstand verschillende kampeer en camperplekken aanwezig.

Voorverkoopadressen: Crossroads Studio’s Borculo en Rock Café Taste in Groenlo.
Online: www.Crossroadsborculo.nl
Kleintje Woodstock begint om 12:30 uur en zal duren tot 18:30 uur.