Paas activiteiten Natuurmuseum Holterberg

Holten – maandag 17 en dinsdag 18 april. Ontsnapte kuikens, vreemde eieren in het Bos van Daantje Das en een heel mooi museum met een bijzondere expositie over herten. Dit alles maakt een bezoek aan Natuurmuseum Holterberg tijdens de paasdagen voor jong en oud tot een echte belevenis!

Moeder kip heeft met haar kuikens het natuurmuseum op de Holterberg gevonden. Maar haar kuikens zijn ontsnapt! Ga je mee op zoek naar de verdwaalde kuikens? In het bos van Daantje Das kun je op eerste en tweede Paasdag speuren naar wel hele vreemde eieren. Wat gebeurt daar toch allemaal? Na afloop van al het speuren krijgen de kinderen iets leuks.

En dat is nog niet alles, bezoek onze nieuwe en indrukwekkende expositie “Herten”. Ontdek op een actieve manier alles over herten en zie ze van wel heel dichtbij!

De activiteiten zijn gratis voor bezoekers aan ons Museum in combinatie met tickets voor het Bos van Daantje Das. Aanmelden is niet nodig.

Natuurmuseum Holterberg,  Holterbergweg 12 , 7451 JL Holten

www.museumholterberg.nl