Flitsverhalen tijdens Nationale Museumweek en Boekenweek Zutphen

Tijdens de Nationale Museumweek (5 t/m 8 april) en de Boekenweek (12 t/m 16 april) tussen 13 en 15 uur trakteren rondleiders bezoekers bij verschillende objecten op een interessant verhaal. (foto Musea Zutphen)

Zutphen – Open je wereld tijdens de Nationale Museumweek. Ook bij Musea Zutphen! Met inspirerende flitsverhalen vanaf 5 april én in de aansluitende Boekenweek met het thema Je eerste liefde, tot en met 16 april.

Flitsverhalen
Tijdens de Museumweek tref je, op dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 april, tussen 13 en 15 uur op verschillende plaatsen in het museum een rondleider aan. Ieder van hen geeft een toelichting bij een object uit de vaste collectie. In een uur hoor je zo de verhalen van 4 verschillende objecten die iets te maken hebben met #openjewereld.

Boekenweek
Daarna, van dinsdag 12 t/m zaterdag 16 april – tijdens de Boekenweek – kun je ook tussen 13 en 15 uur luisteren naar de inspirerende verhalen van de rondleiders. En in deze week hoor je andere verhalen, aansluitend op het boekenweekthema De eerste liefde. De rondleiders belichten zowel objecten uit de vaste collectie als uit de tentoonstelling “Geen tijd verliezen. Jeanne Bieruma Oosting 1898-1994”.

Deelname aan de flitsverhalen zit bij de toegang inbegrepen. Reserveren is niet nodig.