Garden State in Het Koelhuis: Rock’n roll met 5 man sterke blazerssectie!

“Horn bands are dead”, zei de A&R manager tegen Southside Johnny en Steven Van Zandt, als uitleg waarom het label hun album niet zou gaan promoten. Uiteraard en gelukkig gingen de mannen gewoon door. Samen met Bruce Springsteen maakten Southside en Miami Steve een groot aantal klassieke songs. Vooral live gespeeld in de stijl die Jersey Shore  Sound genoemd zou gaan worden: geen danspasjes, geen moeilijke lichtshow, geen videoprojecties, maar wel drie uur lang een mix van soul, rock, blues in een wall of sound. 

Garden State speelt nummers van Springsteen en Van Zandt in een eerbetoon aan Southside Johnny and the Asbury Jukes. Uiteraard in complete bezetting met vijf man/ vrouw sterke blazerssectie. Rock ‘n’ roll, onversneden, blue collar, rechtstreeks vanuit New Jersey, the attitude capitol of the world. 

Wanneer:            vrijdag 11 maart 2022, aanvang 20.30 uur
Waar:                  Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen.
Parkeergarage en station naast de deur.
Ticket concert    10,00 euro via www.hetkoelhuis.nl