Haal je informatie en prik lokaal

Lochem – GGD Noord- en Oost Gelderland is 7 tot en met 9 maart en 7 tot en met 9 april aanwezig bij de Jan Wissinkhal voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Je kan er terecht zonder eerst een afspraak te maken.  

De GGD komt tijdelijk bij jou in de buurt. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, we bieden iedereen in de gemeente Lochem de gelegenheid om langs te komen!

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden je vragen, zodat je een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De tijdelijke locatie bij de Jan Wissinkhal is maandag 7 tot en met woensdag 9 maart en donderdag 7 april tot en met zaterdag 9 april geopend van 11.00 tot 19.30 uur aan de Runmolenlaan 17. Iedereen vanaf 5 jaar kan binnenlopen zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is alleen voor iedereen van 18 jaar of ouder.

Meer informatie: www.ggdnog.nl/corona