Bijeenkomsten Alzheimer Trefpunt Lochem

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en een tweetal avonden in het jaar met een speciaal thema. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Op vrijdag 11 maart is er weer Alzheimer Trefpunt in het Stadshuus. Gastspreker is dan Marjanka Wubs en zij is werkzaam op de geheugenpoli in Gelre Ziekenhuis Zutphen. Zij gaat ons hierover meer vertellen bijv. wanneer word je doorgestuurd naar een geheugenpoli. We vergeten allemaal wel eens wat, maar soms vraag je je af of er meer aan de hand is en dan bekruipt je “het niet pluis gevoel”.Daarover en meer over het vervolg traject zal Marjanka ons bijpraten.

Wanneer:     vrijdag 11 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur.
Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma in de
Waar:           Huiskamer van het Stadshuus, Markt 3 Lochem. .

Op dinsdag 15 maart is er een informatieavond in het Stadshuus.

Thema: “Als de ziekte van Alzheimer in uw familie voorkomt, vraagt u zich dan ook wel eens af: krijg ik het ook?
Gastspreker is Jetske van der Schaar, deskundige op het gebied van erfelijkheid en is zelf drager van het alzheimer gen. Hoe gaat zij hier mee om en wat kan ze ons over erfelijkheid vertellen? Zij schreef het boek ‘ Eeuwige Lente, leven met een erfelijk alzheimergen’. U bent van harte welkom op deze informatieavond, die wordt gehouden op dinsdagavond 15 maart om 19.30 uur in het Stadshuus aan de markt in Lochem. Inloop vanaf 19 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.

Wanneer:     dinsdag 15 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Inloop: 19.00 uur,19.30 start programma
Waar:           Stadshuus, Markt 3 Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en u bent van harte welkom!

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411