Gemeente Lochem organiseert Warming-up voor organisatoren evenementen

Na 2 jaar corona zijn evenementen weer mogelijk! Daarom nodigt de gemeente organistoren van evenementen in de gemeente Lochem uit voor een warming-up van het evenementenseizoen. Dit is op woensdag 13 april vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis aan de Hanzeweg 8 in Lochem. Aanmelden kan via www.lochem.nl/warmingup.  

Een evenement is geslaagd als iedereen er goed op terugkijkt. Veiligheid speelt hierin een belangrijke rol en dat is het thema van de avond. De bijeenkomst is voor organistoren van wat grotere evenementen. Zoals kermissen, sportevenementen en grotere feesten. Ook organisatoren van kleinere evenementen zijn van harte welkom om kennis op te frissen of kennis op te doen!

Programma
Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve en wethouder Eric-Jan de Haan zijn gastheer. Het programma verzorgen we samen met het Event Safety Institute (ESI). De avond is praktisch van aard met ruimte voor vragen: Wat komt er kijken bij het veilig organiseren van een evenement? Wat is het juridisch kader en wat kunnen gevolgen als het onverhoopt toch mis gaat? Waarom maak je een veiligheidsplan en wat staat daarin? Ook hoe je als organisator kan voorbereiden op scenario’s komt aan bod.