Borculose Highland Valley bestaat 25 jaar

Foto: Beerten Events 

Borculo – De Borculose pipeband “Highland Valley pipes and drums” viert haar 25 jarig jubileum op 26 maart 2022. Op deze dag zal de vereniging laten zien hoe het hen de afgelopen 25 jaar is vergaan.

De vereniging telt momenteel zo’n 135 leden en is nog steeds groeiende. De vereniging bestaat o.a. uit pipers (doedelzakspelers), drummers en dansers maar ook uit een groot orkest, de ”Castleband”. De vereniging is vooral bekend van zijn deelname aan de muziekproductie “Music Show Scotland”. Deze Borculose muziekproductie toert al ruim 15 jaar door Europa met zo’n 350 muzikanten, danseressen en crew en is qua soort de grootste ter wereld. Iets waar de vereniging én Borculo trots op mag zijn.

Op 26 maart is er, voor iedereen die dat graag wil, gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de jubilerende vereniging. Op deze dag worden er diverse demonstraties gegeven en zijn er fragmenten te zien van de Music Show Scotland.

De receptie is zaterdagmiddag 26 maart van 15:30 uur tot 17:30 uur in het clubgebouw van de vereniging, in het gebouw van Beerten Groep: Jonkerspad 1, 7271 LC in Borculo