Zin om te zingen? Vocal Group No Romeo’s zoekt dames met een lekkere sound!

Gorssel – Met het nummer ‘Shake it off’ van Taylor Shift schudt No Romeo’s de coronatijd letterlijk en figuurlijk van zich af. Ze gaan weer volop live repeteren en optreden. Zin om mee te doen? Dit is je kans!

No Romeo’s is een vocal group met 17 enthousiaste, muzikale dames uit Gorssel en omgeving, en staat onder zeer deskundige leiding van dirigent Christoph Mac-Carty. Ze hebben een kenmerkend close harmony geluid en een breed repertoire met jazz, pop, gospel en soul. ‘Raken en geraakt worden’, dat is het uitgangspunt! Iedere woensdagavond repeteren ze in Gorssel en daarnaast treden ze regelmatig op.

Wie zoeken ze?
Op dit moment zoeken ze een aantal sopranen, mezzo sopranen en alten die minstens zo enthousiast zijn als iedereen. Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over stemtechniek en muzikale aspecten snel op. Natuurlijk vind je het leuk om meerstemmig te zingen en ben je bereid om flink te oefenen. Daarnaast is het extra fijn als je al ervaring hebt in andere koren, noten kunt lezen en/of bijvoorbeeld kunt rappen of beatboxen.

ze zien uit naar de kennismaking!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om No Romeo’s te komen versterken? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Stuur vóór 20 februari een mail met jouw zangervaring en stemgroep naar vocalgroup.noromeos@gmail.com. Meer informatie over No Romeo’s en een aantal video’s kun je vinden op www.noromeos.nl.

Ze nodigen je heel graag uit om kennis te maken en auditie te doen! Tot dan!