Oliebollen van Concordia Eefde dit jaar thuisbezorgd

Eefde – Wel corona of geen corona, ook dit jaar kunt u met de jaarwisseling weer genieten van de oliebollen van Koninklijk Erkende Muziekvereniging Concordia uit Eefde. We hebben goed nagedacht over hoe we deze lange traditie in deze rare tijden, toch op een veilige en prettige manier kunnen laten doorgaan. En we hebben de oplossing gevonden.

Veilig thuisbezorgd
Vanaf woensdag 22 december tot en dinsdag 28 december a.s. kunt u uw oliebollen bestellen via onze website (www.concordiaeefde.nl). Op donderdag 30 december wordt u bestelling dan tussen 10.00 en 14.00 thuisbezorgd. Prijs? Vijf euro voor zes heerlijke oliebollen, gebakken door warme bakker Van Asselt uit Vorden.

Hoe te bestellen?
Ga naar onze website – www.concordiaeefde.nl – en geef uw bestelling op. U kunt dan ook direct afrekenen. Grotere bestelling of voor het bedrijf kunnen gedaan worden bij Theo Klein Bleumink via voorzitter@concordiaeefde.nl of 06-203 339 06.

PS: Dit jaar zijn er om logistieke redenen geen appelbeignets. Helaas, volgend jaar wel weer.