Bedank een vrijwilliger in Gelderland

Ken jij een vrijwilliger die je graag in het zonnetje wil zetten? Provincie Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie Gelderland bieden jou die mogelijkheid!

De provincie geeft 100 bedankjes weg aan Gelderse vrijwilligers. Laat weten wie volgens jou de ultieme vrijwilliger is en geef deze persoon op via www.gelderlandbedankt.nl. Dit kan uiterlijk tot
1 december 2021. Jouw vrijwilliger ontvangt dan een leuk bedankje op 7 december, de Nationale Vrijwilligers dag, met een persoonlijke boodschap van jou.  

Deze actie is onderdeel van de campagne ‘Gelderland Bedankt!’, een initiatief vanuit de provincie Gelderland. Met de Bedank Bank reist een filmploeg langs zeven initiatieven in de provincie waar het initiatief én een speciale vrijwilliger in het zonnetje worden gezet.

Zo ook bij voetbalvereniging DVV uit Duiven. Door vriendschap vooruit, dat is wat hen kenmerkt. Een gezellige, sportieve club waar veel werk wordt verzet. Bijvoorbeeld door vrijwilliger Jan. Hij wordt in het zonnetje gezet op de Bedank Bank. Kijk voor de hele video en andere initiatieven op www.gelderlandbedankt.nl.