Kerstgroepententoonstelling Heiligenbeeldenmuseum 2021-2022

Voor de 22e keer is het Kerst op de Kranenburg in het Heiligenbeeldenmuseum  In de periode na het Sinterklaasfeest tot en met het weekeinde van Driekoningen is er een unieke tentoonstelling opgezet met honderden groepen van Joop Arends uit Zutphen en Riet Rutting uit Vorden, alsmede enkele nieuwe aanwinsten uit de eigen museumcollectie

Het museum, ondergebracht in de voormalige H. Antonius van Paduakerk in Kranenburg – tussen Vorden en Ruurlo – is iedere dag open van 11.00 tot 17.00 uur vanaf maandag 6 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Het museum is op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.

De toegangsprijs voor het museum bedraagt € 6,00 per persoon. Gratis toegang met geldige Museumkaart, pinbetaling is mogelijk. Begeleiders van rolstoelgebruikers en kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van ene volwassene,  hebben  eveneens gratis toegang. Voor groepen kleiner dan 20 personen geldt een toeslag van €.15,00 voor gidsbegeleiding. Vermijd zo veel mogelijk de drukte rondom de kerstdagen.

Adres: Ruurloseweg 101, 7251 LD Kranenburg/Vorden.

Telefoon: 0575-556488, alleen tijdens openingstijden

Meer informatie op www.heiligenbeeldenmuseum.nl