Collecteweek voor Het Gehandicapte Kind

Laren – In de week van 15 t/m 20 november vind weer de collecte plaats voor Het Gehandicapte Kind. Helaas wordt er door omstandigheden dit jaar niet gecollecteerd in Laren Gld. Dus de groene bus zult u niet zien.

Maar wel kan er op allerlei andere manieren gedoneerd worden natuurlijk!!

Het kan zijn dat u een bericht krijgt van iemand uit uw kennissenkring die normaal collecteert met de groene bus, die nu een digitale collectebus heeft aangemaakt, of via de Whatsapp een link heeft aangemaakt. Als u iets wilt bijdragen kunt u daarin een zelfgekozen bedrag storten dat u anders in de groene bus had gedaan (of meer natuurlijk).

Ook kunt u zelf naar de website van het Gehandicapte Kind gaan, en via die weg een donatie doen.

Alle bijdragen zijn welkom!!