Gespreksavond over verkiezingen

Lochem – In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als gemeente willen we de besturen van politieke partijen zo goed mogelijk ondersteunen in de voorbereiding hierop. Dat begint met een gespreksavond op 23 november 2021 van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis, Hanzeweg 8 te Lochem. Dus overweegt u met uw partij mee te doen aan de verkiezingen? Meld u zich dan aan voor deze avond via griffie@lochem.nl !

Op deze avond worden drie thema’s behandeld. Ten eerste gaan we onder leiding van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve met elkaar in gesprek over integriteit. Vervolgens spreken we met elkaar over de campagneperiode en welke afspraken daarbij nodig zijn. Ten slotte is er een toelichting op de procedure rondom het aanmelden van de partij en kandidaten voor deze verkiezingen. Per partij zijn twee vertegenwoordigers welkom.