Ruurlo’s Liefdespad met natuurgidsen

boom

Lochem – Over een deel van het inmiddels beroemde Pad van de Liefde is zondagmiddag 14 november een mooie wandelroute uitgezet. De excursie gaat via eeuwenoude lanen, langs majestueuze bomen en onderweg zijn er  schitterende vergezichten. Een beleving tijdens deze wandeling in de natuur schijnt de liefde zelfs een nieuwe impuls te geven. Gidsen van natuurorganisatie IVN staan onderweg stil bij allerlei bijzonderheden, maar vertellen vooral over de natuur.

De wandeling duurt ongeveer twee uur en is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Halverwege is er een koffiestop met thee of koffie voor 50 cent. Aanmelden is niet nodig.

De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Ruurlo, Stapeldijk 1 Ruurlo.

Info bij de hoofdgids 06-25015011,  C.Miedema@kpnplanet.nl