Lochemse Ondernemersavond op 30 november

lochem

Foto; Extra Nieuws

Lochem Dinsdagavond 30 november wordt vanaf 19.15 uur in Schouwburg Lochem weer de Lochemse Ondernemersavond gehouden. Een unieke avond voor en door Lochemse ondernemers. Rob Urgert en Joep van Deudekom verzorgen de hoofdact. Met een spetterende quiz tonen zij op satirische wijze aan dat succes wetenschappelijk verantwoord kan zijn. Aanmelden kan vanaf nu op www.lochemseondernemersavond.nl.

Wethouder Eric-Jan de Haan (Economie) opent de avond. “Ik ben trots dat gemeente en bedrijfsleven deze avond weer samen mogelijk maken. Veel ondernemers hebben een lastige periode achter de rug door corona. Daar sta ik graag bij stil. Ik nodig alle ondernemers uit om te komen. Ik zie er naar uit elkaar weer live te ontmoeten en er samen een mooi feest van maken. De wervelende quiz van Urgert & Van Deudekom draagt daar zeker aan bij, verwacht ik.”

Hoe word ik nog succesvoller?
De quiz van Urgert & Van Deudekom is volgens de heren zelf wetenschappelijk verantwoord. Vol humor, sterk inhoudelijk en interactief. Het duo verheugt zich erop om naar Lochem te komen. Joep van Deudekom: “Als cabaretier van Nuhr was ik regelmatig in Schouwburg Lochem. Dat was mij altijd een groot genoegen.” De heren zullen nog bedenken wat zij de Lochemse ondernemers meegeven. “Uit ervaring weten we dat ondernemers willen winnen. We kunnen daarom alvast onthullen: de winnaar van onze quiz gaat met een onvergetelijke prijs naar huis!”

Programma en aanmelden
Het programma voor de Lochemse Ondernemersavond staat op www.lochemseondernemersavond.nl. Ondernemers kunnen zich hier meteen aanmelden. De toegang is gratis voor leden van de ondernemersverenigingen en –netwerken. Hun vereniging of club betaalt hiervoor een bijdrage. Ook ondernemers die geen lid zijn van een vereniging of club zijn welkom. Zij betalen € 15 bij de entree.

Organisatie
De acht Lochemse ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken de Lochemse Ondernemersavond mogelijk. De organisatie is in handen van enkele ondernemers die samen met gemeente Lochem het programma voorbereiden. De organisatie houdt rekening met de dan geldende coronarichtlijnen.