Go Short Gelderland Erfgoedtour op 4 september bij Musea Zutphen

Foto; Go Short Gelderland Erfgoedtour

Zutphen – Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en Erfgoedfestival Gelderland brengen zaterdag 4 september de ‘Go Short Gelderland Erfgoedtour’ naar de Musea Zutphen. Het door Go Short samengestelde filmprogramma Kort en Krachtig! wordt twee keer getoond: vanaf 16.30 uur in het auditorium en vanaf 20.15 uur in de museumtuin.

De kaarten voor deze exclusieve kans zijn te bestellen voor 10 euro per persoon op https://www.ticketkantoor.nl/shop/GoShort. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het beste van Go Short 2021
Beide voorstellingen beginnen met een introductie en vervolgens worden vijf korte films vertoond; een selectie van de beste korte films uit de internationale competitie van Go Short 2021. Dit speciaal voor het Erfgoedfestival ontwikkelde programma neemt je middels een combinatie van comedy, animatie, satire en documentaire mee in het veelzijdige en soms lastige leven van een artiest.

Op het programma staan: Manifesto van director Ane Hjort Guttu, The Best Orchestra In the World van director Henning Backhaus en producer Lukas Rosatti, Don’t Hesitate to Come for a Visit, Mom van director Anna Artemyeva en producer Doc Nomads, Conversations with a Whale van director Anna Samo en producer Tom Bergmann en Jordan and Joop van de directors Robin Boissevain en Tobias Kersloot en de producers Tobias Kersloot en Nils Verkooijen. De vertoonde films worden in het Engels ondertiteld.

Erfgoedfestival Gelderland
De Go Short Gelderland Erfgoedtour is ontstaan in samenwerking met het Erfgoedfestival Gelderland, Musea Zutphen, Bottermuseum Harderwijk en Dat Bolwerck Zutphen.

Meer informatie: https://museazutphen.nl/nieuws/uniek-go-short-filmfestival-strijkt-neer-bij-musea-zutphen/