Abraham en Sarah op visite bij jarig Leussinkbad

Laren – Het Larense Leussinkbad bestaat dit jaar 50 jaar. Dat wordt het hele jaar gevierd. Zo ontving het zwembad al een boom kado van Stichting Vedel, werd het vertrouwde Leussinkbad-logo in een nieuw jasje gestoken, kregen gasten soms lekkere aardigheidjes bij de kiosk en was er een kleurplatenactie voor kinderen. Ook kreeg het zwembad verjaardags-visite. Abraham en Sarah kwamen hoogstpersoonlijk langs en kregen zwemles.

Ruime openingstijden in hoogseizoen
Afgelopen zaterdag 17 juli is het hoogseizoen gestart op het Leussinkbad. Dat betekent dat de openingstijden ruimer zijn en dat tijden voor zwemlessen en aquasporten zijn aangepast.

Winnaars kleurwedstrijd
Op 30 juni eindigde de kleurplaten-actie. De jury koos maar liefst 5 winnaars van verschillende leeftijden;. Aneira (7), Else (10), Ravi (6), Yann (7) en Klaas Jan (5) hebben een prijsje mogen ophalen.

Abraham en Sarah kwamen op zwemles
Speciaal voor de verjaardag ontving het Leussinkbad bijzonder bezoek. Abraham en Sarah kwamen hoogstpersoonlijk langs en kregen zwemles van twee oud-zwemleraren Dinand Bleumink en Han Nijland. Beiden stonden geruime tijd geleden meerdere jaren als docent aan het Leussinkbad. Sarah en Abraham kregen allerlei oefeningen om hun zwemtechniek te verbeteren en zichzelf te redden uit het water. En zoals dat met zwemlessen hoort, ze gingen met volledige kleding in het bad! Dit tot zeer groot vermaak van aanwezigen en vooral ook henzelf. Leussinkbad voelt zich vereerd met het leuke bezoek.

Volop activiteiten
Ondanks enkele regenachtige dagen is er momenteel volop zwemplezier in het zwembad. Het bad wordt druk bezocht voor recreatief zwemmen, banenzwemmen na reservering, zwemlessen en sporten in het water. Ook is de eerste disco-avond al achter de rug, konden kinderen reddingszwemmen en waren er yoga avonden. Op dit moment vindt de alternatieve zwem4daagse plaats.

In de zomer gaan de activiteiten verder. Er is Leussinkdisco op vrijdag 30 juli. Van 19.00 tot 22.00 uur gaat de muziek een tandje harder en staat er lekker eten en drinken klaar! Alle kinderen tot en met 17 jaar met minimaal een B-diploma kunnen komen discozwemmen. Op 13 augustus van 19.00 – 20.00 uur is de 3e zomeravond yoga van dit jaar, voor iedereen die toe is aan een avondje ontspannen.